Fixie & Growie
Aan de slag met mindset!
Home
Over mindset
Producten
Links
Tips voor thuis en op school
Contact
Over Het TalentenLab
Producten

WERKBOEK MINDSET
Ga met je kind of leerling aan de slag met mindset met het WERKBOEK MINDSET. Het werkboek bestaat uit 7 lessen van circa 45 minuten en is geschikt voor basisschoolkinderen vanaf ongeveer 7 tot 12 jaar.

Stap voor stap maakt het kind kennis met de Mindsettheorie van Carol Dweck. Via de verhalen van Fixie en Growie leert hij of zij wat het verschil is tussen de vaste mindset en de groeimindset. Hierbij komen alle relevante thema's aan bod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer. Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leert het kind hoe hij of zij kan leren denken zoals Growie en hoe hij of zij dit kan inzetten bij het werken aan zijn of haar eigen doelen. 

Het WERKBOEK MINDSET bestaat uit 86 pagina's (incl. uitgebreide handleiding met tips, aanvullende ideeën en materialen).

Het werkboek is verkrijgbaar als luxe versie met zwaar 200 grams papier en een fullcolour ringband. Na aanschaf mag het werkboek gekopieerd worden voor eigen gebruik. De kosten zijn € 58,- excl. 6% BTW en verzendkosten*. Bestellingen kunnen worden gedaan via rene@hettalentenlab.nl onder vermelding van 'werkboek mindset' en factuur- en verzendgegevens+ telefoonnummer. Na bestelling ontvang je de factuur via e-mail en het werkboek via de post.

Bekijk HIER de demo-versie!


WORKSHOP MINDSET
Floor Raeijmaekers verzorgt keynotes, workshops en studiedagen over Mindset. De precieze inhoud wordt afgestemd op de deelnemers en varieert van basiskennis over Mindset tot praktische begeleidingsadviezen voor de dagelijkse praktijk (thuis, op school of tijdens individuele begeleiding).
De kosten zijn: € 180,- p/u excl. BTW en reistijdvergoeding (kosten keynote op aanvraag)
Boekingen en meer informatie via info@hettalentenlab.nl.