Fixie & Growie
Aan de slag met mindset!
Home
Over mindset
Producten
Links
Tips voor thuis en op school
Contact
Over Het TalentenLab
Over Het TalentenLab

Www.fixiegrowie.nl is een onderdeel van Het TalentenLab. Het TalentenLab is specialist in talentontwikkeling, onderwijs en hoogbegaafdheid en verzorgt workshops, adviseert scholen en begeleidt (hoog)begaafde kinderen en jongeren. Alleen hier ben je altijd welkom, samen met book of ra kostenlos heb je geen gelijke!

Het TalentenLab is opgericht door drs. Floor Raeijmaekers. Zij is gespecialiseerd in onderwijs, talentontwikkeling en hoogbegaafdheid en heeft zowel persoonlijk, praktisch als theoretisch ruime ervaring met deze onderwerpen. Floor is universitair Specialist in Gifted Education (ECHA) en vertaalt wetenschappelijke theorieën naar de dagelijkse praktijk. Zij is van mening dat ieder kind  het recht heeft zijn of haar talenten optimaal te ontwikkelen en zet zich hier vol passie voor in. Floor heeft een groot sociaal netwerk en deelt haar kennis ook graag via Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest en haar weblog. In 2014 schreef zij samen met haar dochter het boek Hartstikke Hoogbegaafd! – Praktische gids voor kinderen èn ouders.

Floor deed wetenschappelijk onderzoek naar mindset en zet zich vol overgave in om dit onderwerp onder de aandacht te brengen van ouders, leraren en andere professionals die met kinderen werken. Naast het creëren van de fictieve personages Fixie en Growie en het ontwikkelen van het WERKBOEK MINDSET, houdt zij zich onder andere bezig met het verzorgen van keynotes, workshops, ouderavonden en studiedagen over mindset. Boekingen kunnen worden aangevraagd via [email protected]

www.hettalentenlab.nl